Dit gebeurde er in aflevering 7 van Wie is de Mol?

16 februari 2019
Dit gebeurde er in aflevering 7 van Wie is de Mol?

Het was vanavond alweer tijd voor aflevering 7 van Wie is is de Mol? Welke opdrachten zijn er gedaan, hoeveel geld is er verdiend en wie heeft het spel moeten verlaten? Je leest het hier!

Aflevering 7: INHALEN

OPDRACHT 1: GETOUWTREK

 

Aan beide kanten van het parcours moet 750 euro aanwezig zijn. Dit kan door middel van de kisten door het parcours te slepen. Op deze kisten staan geldbedragen. De kandidaten zitten echter vastgebonden aan bomen. Aan de kisten zitten touwen met daaraan een kokosnoot. Door deze naar elkaar te gooien kan de kist naar je toegetrokken worden. Zo kunnen de kandidaten de kisten verplaatsen door het parcours. Ze krijgen 25 minuten.

 

Geld verdiend: 1500,-

Electronica algemeen

OPDRACHT 2: ROULETTE

 

De kandidaten krijgen de vraag hoeveel jokers ze zouden willen verdienen. Bij elke joker die ze kiezen krijgen ze een extra ‘foute’ envelop. Ze kunnen ook kiezen om de testtijd na 1 seconde stil te zetten. Ze moeten een route afleggen waar 9 bakjes staan. Ze mogen uit een bakje iets pakken. In deze bakjes ligt hun keuze, de foute enveloppen en geld. Er is 1500 euro te verdienen.

 

In de enveloppen zit: 0 euro, -500, -1000, bij de executie 2 rode schermen

 

Keuzes:

Niels: 3 Jokers

Rick Paul: 2 Jokers

Jamie: 2 Jokers

Merel: 2 Jokers

Sinan: 3 Jokers

Sarah: 1 Joker

 

Geld verdiend: -2000 euro

OPDRACHT 3: GELD OOGSTEN

De kandidaten gaan helpen op een bananenplantage. Er zijn vier bananenstations. Deze stations hebben elk een eigen kleur. De bananentrossen hebben elk ook hun eigen kleur. De bananentrossen moeten naar het juiste station met de juiste kleur. Kleuren: Geel, Oranje, Groen en Blauw.

 

Geld verdiend: 1000,-

Jamie en Rick Paul hebben het spel moeten verlaten.

ALLE HINTS & AANWIJZINGEN UIT AFLEVERING 7 KOMEN MORGEN ONLINE OP ONZE WEBSITE!

 

Wil je alle hints & aanwijzingen uit aflevering 6 nog eens nalezen… klik dan hier!

 

Heb je zelf een hint of aanwijzing gevonden? Laat het ons weten! Dit kun je doen door ons tipformulier in te vullen, of ons een berichtje te sturen via Twitter, Facebook of Instagram.

Het nieuwe Molboekje helpt jou met de zoektocht naar de Mol!

HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!