Dit gebeurde er in aflevering 8 van Wie is de Mol?

23 februari 2019
Dit gebeurde er in aflevering 8 van Wie is de Mol?

Het was vanavond alweer tijd voor aflevering 8 van Wie is is de Mol? Welke opdrachten zijn er gedaan, hoeveel geld is er verdiend en wie heeft het spel moeten verlaten? Je leest het hier!

Aflevering 8: MET ZAND STROOIEN

OPDRACHT 1: VUURPROEF

Als de kandidaten aan beide kanten dezelfde bedragen verbranden bleef het bedrag over dat bij deze opdracht te verdienen viel voor de pot. De kandidaten deelde zich op in twee duo’s en krijgen 20 minuten de tijd.

De teams waren als volgt ingedeeld:
– Sarah samen met Sinan
– Merel samen met Niels

Tijdens deze opdracht was te zien dat Sarah en Niels beide een paar keer het bedrag naast de vuurton gooiden. De teams hebben niet even veel geld in de vuurton gegooid en daardoor werd er geen geld verdiend.

Geld verdiend: 0,-

Electronica algemeen

OPDRACHT 2: IN HET VIZIER

Verspreid over de Laguna Grande staan olievaten. Op sommigen ligt geld. In totaal 2000 euro.

Sinan heeft dankzij een drone alles in het vizier en kan de anderen naar de juiste olievaten sturen. Maar, er zijn kapers op de kust. Dus de kandidaten moeten goed opletten. Ze krijgen 30 minuten de tijd.

De kapers pakken een aantal keer geld van de tonnen weg.

Niels neemt hier de leiding door te zeggen dat ze samen naar de tonnen moeten gaan, in plaats van op te splitsen en geld te pakken.

Geld verdiend: 1250 euro

OPDRACHT 3: TEN VAL BRENGEN

In deze opdracht valt een vrijstelling en dus een finale plaats te winnen.

Omstebeurt mogen de kandidaten uit een bord een pin trekken zodat de weg naar beneden vrij wordt gemaakt voor een joker. Degene die de laatste pin eruit haalt, waardoor de joker in het vakje onderaan het bord terecht komt, krijgt de joker.

In deze opdracht mogen de kandidaten een pin uit het bord trekken zodat de joker naar beneden valt. Degene die de laatste pin uit het bord haalt, waardoor de joker in het bakje onderin valt, krijgt de joker.

De kandidaten komen in een strijd waarbij ze omstebeurt een pin ergens rondom de joker uit het bord halen. Het leek zo te gaan tot er geen andere keuze meer was, maar toen pakte Merel ineens de pin onder de Joker weg, waardoor Niels de Joker won.

Geld verdiend: 0,- // Vrijstelling uit een joker voor Niels

Spoiler alert

 

Scroll verder voor de afvaller…

Sinan heeft het spel moeten verlaten.

ALLE HINTS & AANWIJZINGEN UIT AFLEVERING 8 KOMEN MORGEN ONLINE OP ONZE WEBSITE!

 

Wil je alle hints & aanwijzingen uit aflevering 7 nog eens nalezen… klik dan hier!

 

Heb je zelf een hint of aanwijzing gevonden? Laat het ons weten! Dit kun je doen door ons tipformulier in te vullen, of ons een berichtje te sturen via Twitter, Facebook of Instagram.

Het nieuwe Molboekje helpt jou met de zoektocht naar de Mol!

HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!