Dit is volgens jullie de Mol na aflevering 4

2 februari 2019
Dit is volgens jullie de Mol na aflevering 4

Elke week houden we een poll onder de bezoekers van WIDMHINTS.NL. De kijker kan dan stemmen op zijn of haar Mol. Lees hieronder de uitslag van de poll na aflevering 4!

#7: Sarah

Als laatst geëindigd deze week is Sarah. Sarah doet eigenlijk niet zoveel verdachts tijdens de uitzendingen, in ieder geval wat we zien dan. Maar dat kan natuurlijk ook een tactiek zijn. Er is in ieder geval niet zoveel reden om haar om dit moment te verdenken.

Wie is de Mol 2019 - Sarah Chronis
#6: Sinan

Sinan die vaak op de achtergrond blijft staat op de zesde plaats. Vorige aflevering was hij vliegende keep bij de encyclopedie opdracht. Maar daar trok hij zich eigenlijk niet veel van aan. Hij bleef vooral bij één laptop staan. Verdacht? We moeten maar goed op hem blijven letten…

Wie is de Mol 2019 - Sinan Can
#5: Rick Paul

Als vijfde is Rick Paul geëindigd. We zien hem niet heel veel verdachte dingen doen. Wat we wel zagen is dat hij ‘Ik ben de Mol’ op een Jenga blokje schreef, omdat Jamie jarig was. Het zou zomaar een subtiele aanwijzing kunnen zijn naar hem als Mol. Of wil hij ons alsnog op het verkeerde been zetten?

Wie is de Mol 2019 - Rick Paul van Mullingen
#4: Jamie

Als vierde is Jamie geëindigd. Waarom zei hij ‘oh k*t’ terwijl hij het goede antwoord gaf? Versprak Jamie zich nou…? We zullen het waarschijnlijk nooit te weten komen (of pas na het seizoen). Hij staat op een mooie vierde plaats en dat betekent dat we hem nog niet kunnen wegstrepen als Mol.

Wie is de Mol 2019 - Jamie Trenité

#3: Niels

Op de derde plaats staat volgens jullie Niels. In aflevering vier deed hij veel verdachte dingen. Hij heeft bijvoorbeeld het verkeerde antwoord ingetoetst tijdens de encyclopedie opdracht. Maar hij deed ook dingen die je misschien als Mol juist niet deed, zoals het vertellen dat er categorieën op de overals stonden. Oh ja, hij heeft ook nog een joker gestolen! Al met al moeten we Niels in de gaten blijven houden!

Wie is de Mol 2019 - Niels Littooij

#2: Robèrt

Op de tweede plaats staat Robèrt. Kwam de Mol uit de lift en was dit Robèrt? Ook leek het dat er over hem gezongen wordt op het balkon. Hij heeft een aantal verdachte acties die we als kijkers zien. Maar verdenken de kandidaten hem ook?

Wie is de Mol 2019 - Robèrt van Beckhoven

#1: Merel

Op de eerste plaats staat Merel. Merel doet al een aantal aflevering hele gekke dingen die haar steeds verdachter maken. In aflevering vier zagen we dat er op een balkon stond dat het balkon van Merel eindigde op 13. De 13e letter van het alfabet is een M. M van Mol? Het zou zomaar kunnen dat jullie goed zitten.

Wie is de Mol 2019 - Merel Westrik

Het Molboekje helpt jou met de zoektocht naar de Mol!

HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!

Ben jij er nog niet helemaal uit en wil je alle hints & aanwijzingen uit aflevering 4 nog een rustig teruglezen? Dat kan! Klik dan hier.

Na elke uitzending zullen wij natuurlijk alle hints en aanwijzingen die wij gevonden hebben met jullie delen. Maar ook jij kunt daaraan bijdragen! Heb je zelf een hint of aanwijzing gevonden? Laat het ons weten! Dit kun je doen door ons tipformulier in te vullen, of ons een berichtje te sturen via Twitter, Facebook of Instagram.

FOTO’S: AvroTros