Dit is volgens jullie de Mol na aflevering 5

9 februari 2019
Dit is volgens jullie de Mol na aflevering 5

Elke week houden we een poll onder de bezoekers van WIDMHINTS.NL. De kijker kan dan stemmen op zijn of haar Mol. Lees hieronder de uitslag van de poll na aflevering 5!

#6: Sinan

Op de zesde en laatste plaats is deze week geëindigd: Sinan. Echte hints richting Sinan zijn er niet. Want ja: #watgaatsinandoen? Hij staat er vaak maar een beetje bij, of doet gewoon niet mee met de opdracht. Wat moeten we daar nou mee! Of zou dit zijn tactiek als Mol zijn?

Wie is de Mol 2019 - Sinan Can

Valentijn 2019

#5: Niels

Niels staat deze week op een vijfde plaats. Hij kreeg zo’n 250 stemmen. Uit de vorige aflevering waren wel wat hints te halen die naar Niels zouden kunnen verwijzen. Maar of hij ook echt de Mol is? Dat moet nog blijken.

Wie is de Mol 2019 - Niels Littooij
#4: Sarah

Sarah eindigt deze week op een vierde plaats. Sarah werd vorige aflevering vooral verdacht omdat ze alles dubbelcheckte en omdat ze een van de foto’s weggaf die later lastig te vinden bleek. Hierdoor was de opdracht bijna niet geslaagd.

Wie is de Mol 2019 - Sarah Chronis

#3: Jamie

De nog steeds zo fanatieke Jamie staat deze week op de derde plaats. Hij haalt veel geld binnen voor de pot en doet alsof hij er echt helemaal voor wilt gaan. Maar is dat ook zo? We kunnen hem nog steeds niet met zekerheid wegstrepen als Mol. Nog maar even goed in de gaten houden dus…

Wie is de Mol 2019 - Jamie Trenité

#2: Merel

Op de tweede plaats deze week staat Merel. Merel haalt veel geld binnen voor de pot, maar doet ook genoeg verdachte dingen. Zo kan het zomaar zijn dat de titel van aflevering 5 op haar sloeg. Ook horen we elke week weer vogelgeluiden voorbijkomen in de aflevering. Een directe aanwijzing naar Merel?

Wie is de Mol 2019 - Merel Westrik

#1: Rick Paul

We hebben een nieuwe nummer één deze week, namelijk Rick Paul! In de vorige aflevering waren er veel dingen die op Rick Paul kunnen slaan. Bijvoorbeeld de taxi waar Rik uitstapte met het nummer 081, wat zou kunnen slaan op het geboortejaar van Rick Paul. Ook bleek er in de leader eerst de M en L op te lichten voordat zijn naam in beeld komt. Check hier de beelden!

Wie is de Mol 2019 - Rick Paul van Mullingen

Het Molboekje helpt jou met de zoektocht naar de Mol!

HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!

Ben jij er nog niet helemaal uit en wil je alle hints & aanwijzingen uit aflevering 5 nog een rustig teruglezen? Dat kan! Klik dan hier.

Na elke uitzending zullen wij natuurlijk alle hints en aanwijzingen die wij gevonden hebben met jullie delen. Maar ook jij kunt daaraan bijdragen! Heb je zelf een hint of aanwijzing gevonden? Laat het ons weten! Dit kun je doen door ons tipformulier in te vullen, of ons een berichtje te sturen via Twitter, Facebook of Instagram.

FOTO’S: AvroTros