Dit is volgens jullie de Mol na aflevering 6

16 februari 2019
Dit is volgens jullie de Mol na aflevering 6

Elke week houden we een poll onder de bezoekers van WIDMHINTS.NL. De kijker kan dan stemmen op zijn of haar Mol. Lees hieronder de uitslag van de poll na aflevering 6!

#6: Sinan

Ook deze week is Sinan op de laatste plaats geëindigd. Elke week vragen we het ons weer af: #watgaatsinandoen? Directe aanwijzingen naar Sinan zijn er nog steeds niet. Hij staat er vaak maar een beetje bij, gaat zitten of doet gewoon helemaal niets. Zou dit zijn tactiek zijn als Mol zijnde?

Wie is de Mol 2019 - Sinan Can

Electronica algemeen

#5: Sarah

Op de vijfde plaats is geëindigd: Sarah. Net als vorige week checkt ze veel dingen dubbel, waar best een sterke hint naar gevonden is. Toch verdenken onze bezoekers haar niet echt. Ze heeft veel geld voor de pot opgehaald en doet vaak fanatiek mee.

Wie is de Mol 2019 - Sarah Chronis
#4: Jamie

Op de vierde plaats staat deze week Jamie. Hij kreeg zo’n 14% van de stemmen. Er zijn niet echt directe aanwijzingen aan Jamie te koppelen. Hij doet zich (nog steeds) voor als de fanatieke kandidaat die koste wat het kost wilt winnen. Maar is dat ook zo? 😉

Wie is de Mol 2019 - Jamie Trenité

#3: Merel

Op de derde plaats staat deze week Merel. Zij kreeg zo’n 320 stemmen van onze bezoekers. Ze haalt veel geld binnen, maar doet vaak verdachte dingen waardoor ze nét weer wat verdachter wordt. Wat erg opvalt is nog steeds de vele vogels die we voorbij zien komen in de prachtige shots uit Colombia.

Wie is de Mol 2019 - Merel Westrik

#2: Niels

Op de tweede plaats is geëindigd deze week: Niels. Hij lijkt zo onschuldig, die Nielson. Maar hij doet genoeg verdachte dingen… of wilt hij juist verdacht worden door zijn mede kandidaten zodat hij de finale kan bereiken?

Wie is de Mol 2019 - Niels Littooij

#1: Rick Paul

En wederom op nummer één: Rick Paul. Hij kreeg bijna de helft van de stemmen van onze bezoekers. Dat is natuurlijk niet zo heel gek, aangezien er best wat hints naar hem wijzen. Maar zou het hij het echt zijn? Dat moet nog blijken.

Wie is de Mol 2019 - Rick Paul van Mullingen

Het Molboekje helpt jou met de zoektocht naar de Mol!

HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!

Ben jij er nog niet helemaal uit en wil je alle hints & aanwijzingen uit aflevering 6 nog een rustig teruglezen? Dat kan! Klik dan hier.

Na elke uitzending zullen wij natuurlijk alle hints en aanwijzingen die wij gevonden hebben met jullie delen. Maar ook jij kunt daaraan bijdragen! Heb je zelf een hint of aanwijzing gevonden? Laat het ons weten! Dit kun je doen door ons tipformulier in te vullen, of ons een berichtje te sturen via Twitter, Facebook of Instagram.

FOTO’S: AvroTros