De hints & aanwijzingen uit aflevering 9!

3 maart 2019
De hints & aanwijzingen uit aflevering 9!

Aflevering negen zit er alweer op. De finale is gespeeld. Maar wie van hun is de Mol?! Check hier de hints & aanwijzingen uit aflevering 9!

#1: Wat kan Sarah wel?

We hebben al veel dingen voorbij horen komen die Sarah niet kan. En zo ook in deze opdracht kon ze weer eens iets niet. Ze is namelijk óók kleurenblind. Zou ze echt niets kunnen, of acteert ze het?

#2: Mol M?!?!

Opdracht 2: Doordraaien. De namen van de nummers die tussendoor gedraaid worden zijn 24k Magic, i’m coming Out, vision of Love & ride with Me. De eerste letters van de laatste woorden vormen MOL M. Deze hint is gevonden door Molloot ‘Geel Scherm’ (wieisdemol.com).

#3: Favoriete opdracht van Sarah

Sarah noemt één van haar favoriete opdrachten van dit seizoen ‘De vlag uithangen’. Dit was in aflevering drie. Er werd bij deze opdracht nul euro verdiend. Is het daarom misschien één van haar favoriete opdrachten?

#4: Drijfveer

De titel van de aflevering was Drijfveer. Zou dit gaan over Merel die tijdens deze opdracht door het diepe water ging. We zien veel vogels in de afleveringen. Zou ook dit een hint zijn waar weer vogels in voor komen?

#5: Stamhoofd

In de eerste opdracht komt er duidelijk in beeld dat Niels het laatste blok op de toren zet.

Zou dit wijzen naar de titel van de opdracht Stamhoofd?

#6: Verspreken

Niels zegt tijdens het cocktail momentje op het strand over de opdracht met het Russisch Roulette: “Daar keek ik al heel het seizoen naar uit, en ik hoopte ook dat ik er niet uit zou liggen voor dat moment kwam dat je een-op-eentje hebt met Rick.”

Versprak Niels zich hier en geeft hij aan dat hij voorkennis had?

Na elke uitzending zullen wij natuurlijk alle hints en aanwijzingen die wij gevonden hebben met jullie delen. Maar ook jij kunt daaraan bijdragen! Heb je zelf een hint of aanwijzing gevonden? Laat het ons weten! Dit kun je doen door ons tipformulier in te vullen, of ons een berichtje te sturen via Twitter, Facebook of Instagram.

Het nieuwe Molboekje helpt jou met de zoektocht naar de Mol!

HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!