“De Mol drinkt een pilsje tijdens de opdracht!?”

10 maart 2019
“De Mol drinkt een pilsje tijdens de opdracht!?”

Het leukste voor het laats bewaren! Dat is wat ze altijd doen bij Wie Is De Mol?. Een kijkje geven in de keuken van De Mol, wat is er precies fout gegaan en hoe kwam dit? In dit bericht zijn er een aantal filmpjes die laten zien wat er achter de rug van de kandidaten gedaan werd. 

Electronica algemeen

De Mol in vertrouwen

Zo begon het al met Jamie die een bondje vroeg in het seizoen starten met De Mol.

De Mol doet het rustig aan.

De Mol drinkt een pilsje bij de opdracht!? Met een biertje erbij doet Mol Merel het wel erg rustig tijdens de opdracht Serenade. Zoals gepland werd er geen geld verdiend die dag..

In het donker wordt De Mol actief!

Zoals verwacht werd er bij de opdracht met de lasers enorm gemold want wanneer je eventjes ongezien je slag mag slaan moet je er als Mol ook wel voor gaan. Dit hebben ze tijdens de aflevering natuurlijk niet laten zien, maar des te leuker het is om toch te zien hoe dit precies ging.

De Mol laat zich zelf zien

Zoveel focus, zoveel concentratie. Er kan geen geld verdienen bij deze opdracht, dus de Mol speelt met haar rol. Kijk eens! De kandidaten zien door de bomen het bos niet meer. Of ze zien door de bomen de Mol niet meer. De Mol had iedereen alvast warm gemaakt door die dag een aantal keer grapjes te maken, maar wanneer ze serieus is zijn de kandidaten te druk.

Miljoenen artikelen

Wil je meer van dit soort video’s bekijken?

Neem dan even een kijkje op het YouTube kanaal van Wie Is De Mol?.

Vanaf vanavond 10 maart start ook gelijk een nieuw seizoen van De Mol in België! Dit zal waarschijnlijk in Nederland alleen achteraf online te zien. Vanaf dit jaar volgen wij namelijk ook de Vlaamse Mol op de voet! Dit seizoen wordt dat extra speciaal aangezien de kandidaten daar voor het eerst vertrekken met.. of nee zonder Mol!

Hoe dat gaat weten we na vanavond! We zullen je op de hoogte houden via Social media en onze site!

Instagram link -> @DeMolHintsBE
Facebook link -> @DeMolHintsBE
Twitter link -> @DeMolHintsBe