Dit gebeurde er in aflevering 9 van Wie is de Mol?

2 maart 2019
Dit gebeurde er in aflevering 9 van Wie is de Mol?

Het was vanavond alweer tijd voor aflevering 9 van Wie is is de Mol? Welke opdrachten zijn er gedaan, hoeveel geld is er verdiend en wie heeft het spel moeten verlaten? Je leest het hier!

Aflevering 9: DRIJFVEER

OPDRACHT 1: STAMHOOFD

De kandidaten moeten torens bouwen van houten schijven. Deze schijven kunnen ze vinden in de Don Diego rivier. In deze rivier staan stokken verspreid met daarop de houten schijven. Elke schijf bevat 1 van de drie kleuren. Blauw, oranje en groen. Op elk strand moet een toren gebouwd worden. De kandidaten kunnen zich naar het andere strand laten brengen door een pendelbootje. Ze krijgen 30 minuten.

1 toren: 250 euro
2 torens: 750 euro
3 torens: 1500 euro

Geld verdiend: 250,-

OPDRACHT 2: DOORDRAAIEN

Elke kandidaat heeft een eigen draaitafel voor zich. Het is de bedoeling dat de kandidaten 2 platen synchroon laten afspelen. Ze krijgen vijf kansen en voor elke plaat die lukt krijgen ze 300 euro.

De nummers die gespeeld zijn waren: La Macarena, La Ramba, Despacito, Hips don’t lie en A dios le pido.

Geld verdiend: 600,-

ALLE HINTS & AANWIJZINGEN UIT AFLEVERING 9 KOMEN MORGEN ONLINE OP ONZE WEBSITE!

 

Wil je alle hints & aanwijzingen uit aflevering 8 nog eens nalezen… klik dan hier!

 

Heb je zelf een hint of aanwijzing gevonden? Laat het ons weten! Dit kun je doen door ons tipformulier in te vullen, of ons een berichtje te sturen via Twitter, Facebook of Instagram.

Het nieuwe Molboekje helpt jou met de zoektocht naar de Mol!

HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!