Dit is volgens jullie de Mol na aflevering 8!

2 maart 2019
Dit is volgens jullie de Mol na aflevering 8!

Elke week houden we een poll onder de bezoekers van WIDMHINTS.NL. De kijker kan dan stemmen op zijn of haar Mol. Lees hieronder de uitslag van de poll na aflevering 8!

#3: Niels

Niels wordt van de finalisten het minst verdacht door jullie. 26% van jullie denkt dat Niels de Mol is. Niels doet zich vaak fanatiek voor. Het zou zomaar een Jan 2.0 kunnen zijn. Maar is hij ook echt de Mol? Op het antwoord zullen we nog een weekje moeten wachten…

Wie is de Mol 2019 - Niels Littooij

#2: Sarah

Op de tweede plaats staat Sarah. Zij kreeg maar liefst 35% van de stemmen. Het hele seizoen door zijn we te weten gekomen wat Sarah allemaal niet kan. Ze is dyslectisch en kan niet rekenen. Maar ze wilt wel elke week op sleutelposities staan. Het zou een goede tactiek van haar kunnen zijn om zichzelf dom over te laten komen bij haar medekandidaten om zo minder verdacht te zijn.

Wie is de Mol 2019 - Sarah Chronis

#1: Merel

En deze week op nummer 1: Merel. Ze kreeg 37% van de stemmen. Niet heel veel meer stemmen dan Sarah dus. Sowieso zitten de finalisten allemaal dicht bij elkaar. We zien in de uitzendingen vooral onwijs veel vogels. Dat zou zomaar een goede hint naar Merel kunnen zijn. We zagen dit bijvoorbeeld bij Klaas (kruizen) en Suzan (Vissers). Of Merel de Mol is weten we volgende week pas tijdens de bekendmaking.

Wie is de Mol 2019 - Merel Westrik

Het Molboekje helpt jou met de zoektocht naar de Mol!

HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!

Ben jij er nog niet helemaal uit en wil je alle hints & aanwijzingen uit aflevering 8 nog een rustig teruglezen? Dat kan! Klik dan hier.

Na elke uitzending zullen wij natuurlijk alle hints en aanwijzingen die wij gevonden hebben met jullie delen. Maar ook jij kunt daaraan bijdragen! Heb je zelf een hint of aanwijzing gevonden? Laat het ons weten! Dit kun je doen door ons tipformulier in te vullen, of ons een berichtje te sturen via Twitter, Facebook of Instagram.

FOTO’S: AvroTros