Is dit de datum waarop we meer over het 20e seizoen Wie is de Mol? te weten komen?

30 oktober 2019
Is dit de datum waarop we meer over het 20e seizoen Wie is de Mol? te weten komen?

Langzaam maar zeker komt het jubileum seizoen van Wie is de Mol? steeds dichterbij. Vanaf januari 2020 kunnen we gaan genieten van alweer het twintigste seizoen waarbij we moeten speuren naar die ene saboteur. Molloten denken dé datum gevonden te hebben waarop we meer te weten komen over het nieuwe seizoen! Benieuwd? Lees snel verder!

Het is bijna een gewoonte geworden dat we omstreeks november meer te weten komen over het nieuwe seizoen. Dat is dit jaar waarschijnlijk niet anders. Het Molboekje verschijnt dit jaar op 26 november. In het Molboekje staan de kandidaten en ook de locatie vermeld. Omdat het om het jubileumseizoen gaat, verwachten we een grootse aankondiging dit jaar.

Een week voordat het Molboekje uit komt, 19 november, is de allereerste aflevering van Wie is de Mol? ooit uitgezonden. Het kan haast niet anders dan dat de productie deze datum niet zomaar aan zich voorbij laat gaan.

Zet 19 november dus in je agenda en zorg dat je deze dag regelmatig onze socials of website checkt, want zodra er iets bekend is gemaakt delen wij dit natuurlijk direct met jullie!

De eerste aflevering van het twintigste seizoen van Wie is de Mol? zal in januari te zien zijn op NPO1.

Met dank aan de Molloten van Wieisdemol.com én Tunnelvisie!

GezondheidGezondheid
Regisseur Wie is de Mol? reageert

Inmiddels heeft de regisseur van Wie is de Mol?, Rick McCullough, ook gereageerd op de vele geruchten rondom het nieuwe seizoen. Hij bevestigde 2 dagen geleden dat er iets aan zit te komen. Dat kan natuurlijk geen toeval zijn. Het wachten is bijna voorbij!

Screenshot Instagram Rick McCullough
Eerste uitzending Wie is de Mol?

De allereerste uitzending van Wie is de Mol? vond plaats op 19 november 1999. Seizoen 1 speelde zich af in Australië en werd gepresenteerd door Angela Groothuizen. De allereerste rol als Mol was weggelegd voor Deborah, die door Petra werd ontmaskert. Meer informatie over het verloop van seizoen 1 vind je hier.

Wie is de Mol? - Seizoen 1

Het nieuwe Molboekje helpt jou met de zoektocht naar de Mol!

Het Molboekje

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!