Molboekje 2020 nu te reserveren!

19 oktober 2019
Molboekje 2020 nu te reserveren!

Ook in het twintigste jubileumseizoen van Wie is de Mol? kun je weer mee speuren naar de Mol met behulp van het Molboekje. Het boekje word jaarlijks uitgegeven in november. 

Het Molboekje

Het Molboekje 2020 is een niet te missen notitieboekje waarin je al je aantekeningen en wetenswaardigheden kwijt kunt om zo “de Mol‘ van het 20e seizoen te kunnen ontmaskeren. De invulschema’s helpen je bij het ontrafelen van geheimen en trucs van de kandidaten. Het bevat korte biografieën van de deelnemers en interessante informatie over de omgeving waarin het spel zich dit jaar afspeelt. Ook bevat het boekje tips en tricks, leuke weetjes en interviews met (oud-)finalisten en Mollen, evenals een voorwoord en dagboekaantekeningen van presentator Rik van de Westelaken.

Molboekje reserveren

Het musthave notitieboekje verschijnt op 28 november 2019 maar is nu al te reserveren via bol.com!

Je kunt het boekje natuurlijk zelf aanschaffen maar het is natuurlijk ook een leuk cadeautje voor Sinterklaas of voor onder de kerstboom 😉