Het Molboekje 2020 ligt nu in de winkel!

27 november 2019
Het Molboekje 2020 ligt nu in de winkel!

De kandidaten en de locatie van Wie is de Mol? 2020 zijn eindelijk bekend. Het Molboekje ligt vanaf vandaag ook in de winkels! Met het Molboekje kun je je goed voorbereiden op het 20e seizoen dat op 11 januari van start gaat.

Het Molboekje

Het Molboekje 2020 is een niet te missen notitieboekje waarin je al je aantekeningen en wetenswaardigheden kwijt kunt om zo “de Mol‘ van het 20e seizoen te kunnen ontmaskeren. De invulschema’s helpen je bij het ontrafelen van geheimen en trucs van de kandidaten. Het bevat korte biografieĆ«n van de deelnemers en interessante informatie over de omgeving waarin het spel zich dit jaar afspeelt. Ook bevat het boekje tips en tricks, leuke weetjes en interviews met (oud-)finalisten en Mollen, evenals een voorwoord en dagboekaantekeningen van presentator Rik van de Westelaken.

Molboekje bestellen

Het musthave notitieboekje koop je via bol.com!

Je kunt het boekje natuurlijk zelf aanschaffen maar het is natuurlijk ook een leuk cadeautje voor Sinterklaas of voor onder de kerstboom šŸ˜‰

Foto: AvroTros