Mysterieuze kistjes duiken op: bekendmaking kandidaten nadert

25 november 2019
Mysterieuze kistjes duiken op: bekendmaking kandidaten nadert

De bekendmaking van de kandidaten van het twintigste seizoen Wie is de Mol? is nabij. Vanmiddag is er een foto geplaatst op de officiële Wie is de Mol? Facebookpagina met tien mysterieuze kistjes. Maar wat is de inhoud van deze kistjes?

Tien mysterieuze kistjes

Op de foto zijn tien mysterieuze kistjes te zien met daarop het Mollogo. Hoogstwaarschijnlijk zit in elk kistje een naam van een kandidaat die dit jaar mee mag doen met Wie is de Mol?

“Volg de media”

De regisseur van Wie is de Mol?, Rick McCullough, plaatst op Instagram dezelfde foto met als onderschrift: “Alles wat jullie willen weten, ik zou zeggen: volg de media”.

Het lijkt er dus op dat op tien verschillende plaatsen elke keer éen kandidaat bekend wordt gemaakt. De media is een ruim begrip. Dat kan bijvoorbeeld via de televisie, radio, YouTube, Instagram maar bijvoorbeeld ook via een podcast zijn.

Het is dus aan te raden om de aankomende dagen jouw favoriete (radio)programma, show of podcast in de gaten te houden: want wie weet wordt daar wel een kandidaat bekend gemaakt!

Het nieuwe Molboekje helpt jou met de zoektocht naar de Mol!

Het Molboekje

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!