Hints & Aanwijzingen aflevering 2

19 januari 2020
Hints & Aanwijzingen aflevering 2

Wat een hilarische aflevering! Heb jij ook zo gelachen? In deze aflevering zagen we weer genoeg gekke dingen voorbij komen. Hoog tijd dus om de hints en aanwijzingen eens op een rijtje te zetten.

Aflevering 2 | Tegendraads

De titel van de tweede aflevering is ‘Tegendraads’.

1 | Beginletter titel = afvaller?

Een oplettende kijker kwam ermee dat de beginletter van de titel wel eens de afvaller kan voorspellen.

Sale (NL)Sale (NL)
Opdracht 1 | Kleurwerk

In vier teams moeten de kandidaten kleurkanonnen activeren. Dit kunnen ze doen door de draadjes juist te verbinden in het kastje bij het station van hun kleur. Daarnaast is er extra geld te verdienen als alle stations met elkaar worden verbonden. Het eindresultaat moet een mooie kleurenshow zijn!

1 | De Mol in team groen?

Het groene kleurkanon was het enige kanon dat niet afging in deze opdracht. Het groene kleurkanon lag in de handen van Miljuschka, Nathan en Leonie. Zat de Mol in het ‘groene’ team?

Aflevering 2 - Opdracht 1: Team groen
Opdracht 2 | Afhaalchinees

De kandidaten worden in vijf taxi’s gestopt die door de de stad rijden. Ze hebben een envelop gehad waarin een locatie staat waar ze geld kunnen halen. Ze moeten alleen wel zorgen dat ze binnen de tijd bij de finish zijn, anders wordt er geen geld verdiend. Voor elke kandidaat die te laat is gaat er geld uit de pot.

1 | De hilarische taxirit

Rob en Nathan hebben een hilarische taxirit achter de rug. Toen de afhaalchinees uit Nederland in het Chinees aan het praten was tegen de taxichauffeur konden ze hun lach niet meer inhouden. Nathan haalde ook een aantal keer de telefoon weg bij de taxichauffeur waarop Rob anticipeerde om hem weer terug te doen. Ook merkte hij op dat Nathan even moest stoppen met lachen zodat ze misschien nog verder konden komen met de opdracht.

BoekenBoeken
Opdracht 3 | Wereldbeeld

In het Zwanenmeer park liggen delen van de wereldkaart. Deze moeten ze op de juiste plaatsen leggen zodat de wereldkaart weer kloppend is. Twee kandidaten sturen de anderen aan via de controlroom waar zij alle beveiligingscamera’s tot hun beschikking hebben.

1 | Rob & Buddy die het werelddeel niet kunnen vinden

Rob & Buddy moesten op zoek naar een parkeerplaats met uitzicht op de brug. Nadat ze al een tijdje gereden hebben komen ze bij de beruchte parkeerplaats, alleen rijden ze er met gepaste snelheid langs.

Aflevering 2 - Opdracht 3

2 | Hoe ziet de wereldkaart er eigenlijk uit?

Johan weet niet precies hoe de wereldkaart er eigenlijk uit ziet. Hij praat daarover met Leonie, waar welk puzzelstukje moet komen. Alleen hangt de oplossing gewoon achter hun… en ligt die ook nog eens op tafel naast de computer.

Aflevering 2 - Opdracht 3

3 | Wat heeft Jaike eigenlijk gedaan?

Jaike zien we niet vaak voorbij komen in deze opdracht. We zien haar bijna alleen maar vragen aan Leonie via de porto wat zij moet doen.

Ben je benieuwd naar onze hints & aanwijzingen uit aflevering 1? Check ze in onderstaand artikel!

Hints & Aanwijzingen aflevering 1

Het nieuwe Molboekje helpt jou met de zoektocht naar de Mol!

Het Molboekje

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!