Hints & aanwijzingen aflevering 3

26 januari 2020
Hints & aanwijzingen aflevering 3

Aflevering 3 zit er alweer op. Wat was het weer een gave aflevering! Er waren weer genoeg gekke acties te zien in de aflevering. Hoog tijd om deze eens op een rijtje te zetten. Dit zijn de hints & aanwijzingen uit aflevering drie!

Aflevering 3 | Welvarend

De titel van de derde aflevering is ‘Welvarend’.

1 | Beginletter titel = afvaller?

Vorige week hebben we het kort gehad over de beginletter van de titel. Dit zou de afvaller wel eens kunnen voorspellen. Dat is deze aflevering niet het geval en daarom kan deze theorie dus de prullenbak in.

2 | Is de penningmeester “Welvarend”?

De titel van deze aflevering zou zomaar eens op Nathan kunnen slaan die de nieuwe penningmeester is.

https://twitter.com/Jsf_GuitarNilsK/status/1221211430273327104

Opdracht 1 | Lijn(ver)diensten

Op de Gele Rivier is een lijndienst met drie hovercrafts opgezet. Bestaande uit route 1, 2 en 3. De kandidaten moeten aan het einde van de opdracht op één van deze route zitten. Maar er zijn ook regels aan verbonden. Wanneer ze op het einde allemaal goed zitten verdienen ze geld voor de pot.

1 | Klaar voor de start, af!

Miljuschka en Buddy zijn het duo die als eerst op de hovercraft mogen. Zij zien ook als eerst de regels die in de boot opgehangen zijn. Het duo komt daarna aan bij de andere kandidaten. Voor de Mol is dit een goede positie, aangezien de Mol zo meteen zijn eigen strategie kan doordrukken op de groep.

Aflevering 3 - Opdracht 1
Sale (NL)Sale (NL)
Opdracht 2 | Beeldig

In een park vol met verschillende beelden moeten de kandidaten op zoek gaan naar de juiste vier beelden. Wanneer ze de enveloppen bij de juiste beelden meenemen zal daar plus geld in zitten. Bij de verkeerde beelden ligt min geld. Twee kandidaten sturen de anderen aan via de porto.

1 | Regels vergeten

Leonie wil al een aantal keer doorlopen naar het volgende beeld, maar ze is even vergeten dat ze niet meer terug mogen. Nathan en Jaike wijzen ze daar op.

Aflevering 3 - Opdracht 2

2 | Last minute mingeld pakken

De tijd is bijna afgelopen en we zien Nathan bij een envelop staan. De kandidaten weten ook dat de tijd bijna op is. Hij besluit de envelop snel mee te nemen. Dit is natuurlijk een grote kans op mingeld.

Winter 2020Winter 2020
Opdracht 3 | Thee pot

De kandidaten moeten in de hoofdstad van het porselein op zoek naar een exacte kopie van een theeservies. In de enveloppen die ze meekrijgen zitten aanwijzingen waar een deel van het servies ligt. Uiteindelijk mogen de kandidaten kiezen of ze 1500 euro of de waarde van het servies in de pot willen.

1 | Score van 3/3

Claes en Jaike zitten samen in een team. Zij krijgen als enige drie aanwijzingen om de delen van het servies te vinden. Samen vinden zij alle drie de delen. Dat kunnen we best beschouwen als onmols.

2 | Met zijn vieren in een winkeltje

Op een gegeven moment zien we dat Miljuschka en Johan zijn meegelopen naar het winkeltje dat Buddy en Nathan gevonden hadden. Eerder stonden zij bij de kist omdat ze een stuk van het servies mee wilden nemen om te laten zien aan de dame in de winkel. Miljuschka en Johan hadden hun stukken nog niet compleet en daardoor komt dit verdacht over.

3 | Nathan & de 1500 euro

Er wordt druk gespeculeerd over wat de groep moet doen. Moeten ze de 1500 euro aannemen of gaan ze voor de waarde van het servies. Rik wilt een antwoord hebben, maar de groep is nog niet klaar met overleggen. Miljuschka zegt dat ze de gok maar gaan wagen, maar Nathan loopt snel naar voren en roept een beetje driftig dat ze voor de 1500 euro gaan. Wist hij als Mol dat de waarde van het servies hoger is? Het servies was 2700 euro waard.

Aflevering 3 - Opdracht 3

Ben je benieuwd naar onze hints & aanwijzingen uit aflevering 2? Deze vind je in onderstaand artikel.

 

https://www.widmhints.nl/2020/01/hints-aanwijzingen-aflevering-2-2/

Het nieuwe Molboekje helpt jou met de zoektocht naar de Mol!

Het Molboekje

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!