VANAVOND: MolTalk: The Kick-Off

4 januari 2020
VANAVOND: MolTalk: The Kick-Off

KIJKTIP – Vanavond is het zover! De aftrap van het nieuwe Molseizoen met de kick-off van Moltalk. Moltalk: The kick-off zie je om 20:25 uur op NPO 3.

Het nieuwe presentatieduo van MolTalk, Marlijn en Rop, blikken vooruit op het 20e seizoen van Wie is de Mol? De kandidaten van dit seizoen worden besproken en ook zal de locatie, China, worden besproken. Vanavond krijgen we ook voor het eerst de leader te zien. En wellicht wordt ook wel de eerste hint weggegeven… het kijken waard dus!

Tijdens deze aflevering strijden oud-kandidaten ook om de Wie is de Mol?-Bokaal. Drie tweetallen moeten zoveel mogelijk vragen goed beantwoorden om de prijs mee naar huis te nemen. De kandidaten die langskomen zijn Alex Klaassen, Eva van der Gucht, Liesbeth Staats, Frits Huffnagel, Niels Littooij en Rick Paul van Mulligen.

Sale (NL)Sale (NL)
Na elke aflevering op NPO3

MolTalk is direct na elke uitzending van Wie is de Mol? te zien op NPO3. Hier wordt nagepraat over de aflevering met oud-kandidaten. Welke hints zijn er gevonden en wie staat bovenaan op het verdachtenlijstje?

Wil je MolTalk een keer bijwonen? Houd dan de website van Wie is de Mol? in de gaten! Wekelijks is er een prijsvraag waarmee je entreetickets voor MolTalk kunt winnen.

Het nieuwe Molboekje helpt jou met de zoektocht naar de Mol!

Het Molboekje

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!

Foto: AvroTros