TOCH TWEE MOLLEN IN 2020!

15 maart 2020
TOCH TWEE MOLLEN IN 2020!

Gisteren heb je kunnen genieten van de ontknoping van het 20e seizoen van Wie is de Mol? Eindelijk weten we na wekenlang speuren wie de twintigste Mol is. Naast de Molacties die we te zien kregen hebben we ook nog een speciale aankondiging gehad. Lees snel verder!

Twee mollen in 2020

We hebben het ene seizoen nog niet eens kunnen verwerken of het volgende seizoen staat alweer voor de deur. Presentator Rik van de Westelaken kondigde namelijk aan dat er een extra seizoen van Wie is de Mol? komt. En dat seizoen komt sneller dan je denkt, namelijk na de zomer al.

GezondheidGezondheid
Nieuw seizoen Wie is de Mol? 

Er wordt meteen druk gespeculeerd over wat voor soort seizoen het dan zou worden. De regisseur van Wie is de Mol, Rick McCullough, laat op het Wie is de Mol? forum weten dat het in ieder geval geen nieuwe seizoen van Wie is de Mol? Junior wordt. Deze vorm van Wie is de Mol? werd eerder in 2008 en 2014 opgenomen. Hieronder is de reactie van Rick te zien die hij op het forum plaatste.

Screenshot van het Wie is de Mol? Forum
Blijf op de hoogte en mis niets!

Natuurlijk houden wij je op de hoogte van alle aankondigingen omtrent het extra seizoen van Wie is de Mol? Volg ons op onze socials en mis niets. En ook niet onbelangrijk, wij gaan ook weer hints & aanwijzingen met jullie delen.

De Mol Belgie

En kan je nou écht niet wachten tot het volgende seizoen? Dan is er altijd nog de Vlaamse versie van Wie is de Mol?, namelijk De Mol België. Dat speelt zich dit jaar af in Griekenland. De eerste aflevering is vorige week zondag uitgezonden. Terugkijken kan hier.