Start het jubileumseizoen van Wie is de Mol op deze datum?

12 juli 2020
Start het jubileumseizoen van Wie is de Mol op deze datum?

We weten nog vrijwel niets over het jubileumseizoen dat Wie is de Mol? gaat uitzenden. Toch zijn een aantal speurders nu meer te weten gekomen over dit seizoen en kan er naar een datum worden uitgekeken wanneer het wordt uitgezonden.

Start het seizoen in september?

Er is een grote kans dat het jubileumseizoen in september start. Een Molloot schreef in maart al dat de startdatum van dit speciale seizoen wel eens 5 september zou kunnen zijn.

In de app ‘Next Episode’ wordt inderdaad zaterdag 5 september 2020 als volgende aflevering benoemd. Mocht dit echt de daadwerkelijke startdatum zijn, dan kan het niet lang meer duren voor we meer te horen krijgen over de kandidaten en/ of de locatie.

Screenshot Next Episode
De kandidaten

Ook over de kandidaten is nog niets losgelaten door het team dat achter Wie is de Mol? zit. Wel wordt er vanuit gegaan dat het een ‘Allstars seizoen’ wordt, waarin oud-kandidaten of mollen terug zullen keren om nogmaals het leukste spel van Nederland te spelen.

Enkele Molloten hebben de sociale media van heel veel oud-kandidaten en mollen afgestruind op eventuele stiltes tijdens de (vermoedelijke) opnameperiode. Sanmol noemt Nikkie de Jager, Diederik Jekel en Gijs Staverman als meest zekere kandidaten voor het jubileumseizoen. De hele lijst van eventuele kandidaten lees je hier.

Het Molboekje

Voor dit speciale jubileumseizoen wordt er ook een Molboekje uitgebracht. Dit Molboekje is nu al te reserveren en zal dan worden geleverd op 4 augustus 2020. Reserveer ‘m nu, zodat je dit unieke item niet misloopt! Reserveren kan door hieronder op de knop te klikken.