Wie is de Mol? Hints & Aanwijzingen | Aflevering 2

10 januari 2021
Wie is de Mol? Hints & Aanwijzingen | Aflevering 2

De tweede aflevering is alweer voorbij, en wat was het weer een toffe aflevering! Hoog tijd om de balans op te maken welke verdachte acties er te bespeuren zijn. Lees hier de hints & aanwijzingen uit aflevering 2 van Wie is de Mol? seizoen 21!

Aflevering 1 | Voorbeeld

De titel van de tweede aflevering is ‘Voorbeeld’.

Als voorbeeld…

Een mooie hint naar Florentijn, gevonden door FS op het WieisdeMol-forum:

Florentijn zegt: Zoals Ellie zou zeggen…. etherdiscipline. Hierbij gebruikt hij Ellie als voorbeeld.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Porto’s door elkaar halen

Joshua had zijn porto’s door elkaar gehaald, waardoor hij niet meer wist met welke porto hij kon communiceren naar zijn teamleden die de geheime opdrachten moesten uitvoeren.

Verwarring zaaien

Splinter die het verkeerde bordje wilt laten vallen

Splinter is er van overtuigd dat hij het juiste bordje heeft gevonden dat moet worden omgereden. Erik twijfelt hier aan en zegt dat dit niet het juiste bordje is. Splinter zegt dat dat niet zo is en zegt dat het bordje om moet. Erik gaat hier later maar in mee. Duidelijke hint naar Splinter?

Lakshmi die geld veel geld binnenhaalt

Lakshmi die leidde haar groep naar geld in de eerste opdracht terwijl het bij Joshua helemaal fout ging. Is dit een duidelijk teken dat Lakshmi niet de Mol is?

Het Molboekje

Raad jij dit jaar de Mol met behulp van het Molboekje? In het Molboekje heb je veel ruimte voor aantekeningen, zijn er handige schema’s te vinden en kun je informatie over de kandidaten vinden. Het Molboekje is te bestellen via Bol.com.