Olcay Gulsen

OLCAY GULSEN

Olcay is modeontwerpster. Sinds 2004 heeft ze haar eigen modemerk genaamd SuperTrash. In 2010 won ze de Marie Claire Prix de La Mode voor de beste mode-ondernemer. Verder is Olcay wel eens te zien op tv. Bijvoorbeeld als coach in Project Catwalk en Werk aan de winkel. En ze is de vaste mode- en lifestyle expert bij RTL Boulevard.

Olcay geeft aan dat ze heel graag de strateeg wilt zijn binnen de groep. Niet teveel op de voorgrond dus. Maar, ze geeft aan dat dat lastig zal worden voor haar omdat ze zich vaak uitspreekt en er vrij snel dingen uitfloept. Ze heeft veel zin in spannende opdrachten, ze is namelijk een thrillseeker. Ze heeft het idee dat ze hier namelijk goed in is. Ze gaat voor zichzelf profielen vormen van haar mede kandidaten om te kijken wie iedereen is, en om erachter te komen wie de Mol is.

[mk_image src=”https://widmhints.nl/wp-content/uploads/2017/11/olcay_gulsen.jpg” image_size=”full”]

Sint Cadeauwinkel

Heb jij het nieuwe Molboekje al?

Het nieuwe Molboekje is uit! Bestel je hem vóór 23:00 uur op Bol.com, dan heb je hem morgen in huis!*. Bestel het Molboekje nu zodat je er zeker van bent dat je een exemplaar in huis hebt. Vorig jaar waren de Molboekjes namelijk razendsnel uitverkocht! Het Molboekje is hieronder via Bol.com te bestellen. * Actuele voorraad is bij ons niet bekend.

FOTO: AvroTros / Michel Schnater